De Smaakmarkt is niet zomaar een foodmarkt of een hip event. Met de Smaakmarkt creëren we een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.  Om te eten, te drinken, naar muziek te luisteren en lekker te genieten. Die beleving, die sfeer maken we met zijn allen. Daarom is de Smaakmarkt ook voor deelnemers zo leuk. Het is niet ‘ieder voor zich’, we voelen ons samen verantwoordelijk en maken er met elkaar een feestje van. Zodat iedereen een goeie avond heeft, in álle opzichten. Dat is wat de Smaakmarkt bijzonder maakt, én een succes!

Ons uitgangspunt: we willen het eenvoudig houden én eerlijk. We willen graag een markt zijn waar zowel professionele horeca als kleinere buurtkeukens zich welkom voelen. Dat doen we door verschillende mogelijkheden te bieden: van een klein kraampje tot een grote plek die je zelf kunt invullen. Heb je nog een ander idee? We staan overal voor open!

De Smaakmarkt heeft geen enkel winstoogmerk. De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers en veel mensen in het dorp denken mee, dragen een steentje bij of komen een handje helpen. SaWaZ (Stichting Actief Wijk aan Zee) en De Tip nemen een deel van de kosten van de organisatie en de vergunningen voor hun rekening. Dat is super fijn. Maar het is natuurlijk niet genoeg om alle kosten voor het neerzetten van 8 mooie zomeravondmarkten te kunnen betalen. Daarom moeten wij elk jaar goed kijken naar de tarieven voor de standhouders.

De tarieven voor deelname aan de Smaakmarkt 2018 en voor het gebruik van elektriciteit zijn gelijk gebleven aan 2017. Nieuw dit jaar is een toeslag voor het schenken van alcohol. Ook dat vinden we eerlijker, en het sluit aan bij het strengere vergunningenbeleid vanuit de gemeente. De precieze regels voor de verkoop van alcohol vind je in ons deelnamereglement. Heb je daar vragen over, neem dan even contact op!

Je kunt je inschrijven met onderstaand formulier. Als organisatie kijken we naar het aantal beschikbare plekken/kramen, maar ook naar de variatie in het aanbod. Omdat we het belangrijk vinden dat horeca uit Wijk aan Zee zich kan presenteren, hebben lokale ondernemers voorrang bij inschrijving. In april gaan we de markten indelen en ontvang je een definitieve bevestiging.

In april worden de plekken verdeeld. Deelname is pas definitief na ontvangst van een bevestiging vanuit de organisatie én betaling van het stageld. Vragen? Bel 06-20124580 of mail naar smaakmarktwaz@gmail.com.

Bekijk hier de regels voor deelname: Smaakmarkt Wijk aan Zee – deelnemersreglement

BEDRIJFSNAAM + CONTACTPERSOON

ADRES / POSTCODE / PLAATS

TELEFOONNUMMER

UW E-MAIL

GRAAG WIL IK DEELNEMEN OP DE VOLGENDE DATA
( Houd CTRL toets ingedrukt voor meerdere selecties.)

PLEK / KRAAM

Kennismakingstarief voor nieuwe deelnemers: 50% korting op het stageld voor de eerste markt!

IK WIL EEN KRAAM HUREN.IK HEB EEN EIGEN KRAAM / AUTO.

AFMETINGEN EIGEN KRAAM / AUTO

ELEKTRICITEIT

Alle tarieven zijn inclusief BTW.

IK KOM MET DE VOLGENDE WAREN (graag zo volledig mogelijk invullen)

NB: de verkoop van pils is voorbehouden aan de door de organisatie aangewezen standhouder. Het is wél toegestaan wijn of speciaalbier (vanaf 5,5%) te verkopen, maar hiervoor geldt een toeslag op het stageld (10% bij wijn/20% bij bier), zie het deelnamereglement voor de precieze afspraken. Voor de ontheffing op de vergunning hebben wij voor de gemeente bovendien de gegevens nodig van de persoon die voor de onderneming/kraam verantwoordelijk is voor de verkoop van alcohol (volledige naam, geboortedatum en geboorteplaats) en een kopie van de vergunning.
:

EVENTUELE OPMERKINGEN

IK GA AKKOORD MET DE REGELS VOOR DEELNAME.
Met het ondertekenen van dit formulier geef ik aan dat ik de regels voor deelname op www.smaakmarkt.com heb gelezen en daarmee akkoord ga.